5 de mayo de 2007

TIC's a l'aula

Els avanços científic- tecnològics han permés l'evolució de nombroses ferramentes, com l'ordinador, que ens poder ser molt útils per a treballar les ciències dins de l'aula. El docent té tot un abanic de possibilitats al seu abast que van molt més enllà de la típica presentació de powerpoint i que afavoreixen el treball col·laboratiu: podem crear blogs destinats a la investigació d'un determinat tema que se'ns presente a l'aula, utilitzar les wikis i les caceres del tresor, etc...


Podeu obtenir informació d'altres webs sobre TIC's, com aquesta.

Un exemple, a mode esquemàtic, de les possibilitats pot ser el següent:


Tot i que està referit a la docència de la llengua i literatura us pot ser útil. Què penseu?

2 comentarios:

Isa dijo...

Hola Rosa. Gràcies per compartir amb nosaltres un recurs tan útil com la web de la Junta de Andalucía.Crec que un dels avantatges d'aquesta web és que els materials que ens oferixen estan realitzats per docents, i podem veure la quantitat de centres del nostre païs que creuen en el potencial educatiu de les TIC. Per altra banda m'ha agradat molt el mapa conceptual, ja què ajuda a comprendre amb un golp de vista, totes les possibilitats que tinguem per treballar amb les noves tecnologies a l'aula.

Rosa dijo...

Hola Isa, m'agrada conéixer la teua opinió sobre la web. Jo pense que ens pot ser útil de cara a un futur ja que, com tú dius, els materials estan elaborats per docents.
Pel que fa al mapa conceptual, el vaig trobar molt interessant perquè mostra d'una manera molt senzilla les opcions que tenim a l'hora de treballar amb les TIC a l'aula, així que m'agrada saber que l'has trobat útil.
Gràcies pel teu comentar